Građevinska škola Banjaluka
Banjalučki srednjoškolci sa članovima Padobranskog kluba uručili novogodišnje paketiće

Članovi mRESURS-a (Mreže savjeta učenika banjalučke regije) zajedno sa predstavnicima padobranskog kluba „Banja Luka“, 08. januara zajedno su na veoma neobičan način uručili paketiće korisnicima Servis centra „Dajte nam šansu-zvjezdice“.

Predstavnik PK „Banja Luka“ obučen u odijelo Djeda Mraza izveo je skok sa padobranom u Sky Diving klubu u Zalužanima, nakon čega je zajedno sa članovima mRESURS-a dodijelio 40 novogodišnjih paketića.

Željka Perišić, predsjecnica udruženja „Dajte nam šansu-Zvjezdice“ izjavila je da su veoma srećni jer su imali priliku da obraduju djecu iz njihovog udruženja i na ovako poseban način im dodijele paketiće povodom Božićnih praznika. Takođe bi se zahvalili Padobranskom klubu Banja Luka koji je organizovao doček u klubu sa Djeda Mrazom koji je skakao sa padobranom, kao i Mreži savjeta učenika banjalučke regije čiji su volonteri obezbijedili paketiće.

Ovo je bila posljednja podjela paketića u okviru akcije „Jedan slatkiš-jedno dijete“, a reakcije volontera koji su na njoj radili govore samo to da će oni sljedeći decembar raditi još bolje i, nadamo se, ostvariti još bolje razultate.

„Imali smo nekoliko dodjela paketića u prethodnih mjesec dana, ali ovo je definitivno bilo urađeno na najzanimljiviji način. Djeca su se, kao i uvijek, obradovala paketiću, mada ovaj put paketići su bili u drugom planu, svi su zaista bili fascinirani načinom dolaska Djeda Mraza i nisu skidali osmijehe sa lica. Iskreno se nadam da ćemo biti dio ovoga i sljedeće godine.“ - navela je Lana Knežević, PR Mreže savjeta učenika banjalučke regije.

Da vas podsjetimo, u akciji „Jedan slatkiš-jedno dijete“ srednjoškolci banjalučke regije prikupili su preko 1 500 paketića u vrijednosti od 33 441 KM.

COPYRIGHT © JU GRAĐEVINSKA ŠKOLA BANJA LUKA, 2011 - 2018  |  SVA PRAVA ZADRŽANA  |  DIZAJN: BOJAN MIHAILOVIĆ