Школски дигитални часопис, број 2

Ријеч редакције

Драги читаоци,

Пред вама је други број нашег школског часописа  и искрено се надамо да ће кроз будуће генерације то прећи у традицију. Вриједно су их стварали чланови новинарске секције.

Наш успјех ће бити потпун уколико свако од вас успије да пронађе нешто за себе и у томе ужива бар половину од онога колико смо ми уживали сакупљајући материјал за наш и ваш „Градинар“.

Циљ нашег рада је активна сарадња са ученицима, професорима и сарадницима  наше школе, а све са циљем да покажемо да је таква врста сарадње не само могућа, него и неопходна. Поред тога смо жељели да радимо на промоцији културних садржаја у нашој школи и представљању истакнутих ученика, али и професора који су заслужни за њихове успјехе.

Сматрамо да су наши циљеви позитивни, тако да и наредне генерације треба да наставе започето, те на тај начин презентују актуелна дешавања у школи, као и постигнуте успјехе.

Крените! Наше и ваше странице вас нестрпљиво очекују, као и ми да чујемо критике, али и похвале којих ће, надамо се, бити више.

Подешавање прегледа мобилним телефоном:

http://gradjevinskaskola.com/skolski-casopis/

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.